Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Бутил Сеалант

1, Опис Бутил заптивка је неутрална заптивна маса која садржи једноструку бутилну гуму са одличним особинама анти-агинга, корозије, оксидације, отпорности на воду, стезности; Широк опсег деформације и пуцања посебно под ниским температурама. 2 Област примене: односи се на све ...

Pošalji upit Ćaskanje sada

1, Опис

Бутил заптивна маса је неутрална заптивна маса која садржи једноструку бутилну гуму са одличним својствима анти-агинга, корозије, оксидације, отпорности на воду, стезности; Широк опсег деформације и пуцања посебно под ниским температурама.

2 Област примене:

Примењује се на све врсте шавова, рупа и пукотина у челичним крововима, Бутил Сеалант има савршену толеранцију на структурне нападе, резултат је тешких временских утицаја, као што су снажни вјетрови. Поплаве, олује, које често представљају природно сифонажу, тј. Цурење.

3 Предности:

(1) Бутил заптивач је трајна заптивна маса са одличном еластичном деформацијом, заједно са челичном плочом која се шири када се загрева и смањује када се хлади и неће резултирати пилингом заптивача, тако да имају неподношљиву отпорност на воду и особине затезања преко силиконске заптивне масе.

(2) Бутил заптивач је неутрална заптивна маса без корозије за челичну плочу. Обезбеђује заштиту за пукотину, шав и премошћавање.

(3) Бутил заптивач има изврсне перформансе трошкова и уштедеће око 50% запремине у односу на супротни производ.


Hot Tags: Бутил заптивачи, једнокомпонентни бутил заптивачи, бутил заптивачи за челичну конструкцију, трака за бутилну заптивку за грађевинарство, бутил заптивну траку за аутомобилска врата, Кина, произвођачи, добављачи, купују, јефтини, висококвалитетни, цена, најбоље, у Кини
Srodni proizvodi