Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Да ли стварно знате како говорити истину са лажне водоотпорне траке?
Apr 24, 2018

Бутил гума, ИИР за кратак, је кратица за Исобутилене Исопрене Руббер. Има добру хемијску стабилност и термичку стабилност, а најзначајнија је непропусност и водонепропусност. Његова пролазност на ваздух је само 1/7 од оне природне гуме и Стирен-бутадиен каучук је 1/5 од стирорен-бутадиен каучука, док је проходност паре 1/200 од природног каучука, а гуме од стирол-бутадиена је 1/140.


201801161456232624099.јпг

водоотпорна бутил трака


图片1.png

бутил трака

Овај материјал је тешко продирати гасом, који се користи у хидроизолационом заптиву је комад колача. Још је застрашујуће његово изузетно временско отпорност. Дакле, како такав изврсни материјал може рећи разлику између његове аутентичности и лажности? За овај проблем , сумирамо следеће методе диференцирања:

 • мирис

  Пре свега, мирис оригиналног бутил гума је у основи безукусан, те теже емулзије или битуменског укуса материјала, углавном смањивање трошкова додавања материјала из асфалта.

 • Боја

  Према боју гуме, прави бутил гума је бела и жућкаста. Да би се уштедели трошкови, већина домаћих произвођача смањује трошкове додавањем асфалта, тако да боја постаје сива или црна. Наравно, трошак је смањен, а смањена је и отпорност на високе и ниске температуре.

 • Почетна вискозност

  Од почетне разлике вискозности, тзв. Почетни вискозитет је први пут контакт са материјалом, перципиран вискозитет. Али почетни вискозитет реалне бутил гуме није врло висок, као што је приказано на слици материјала изгледа добар вискозитет. професионалци могу видети да је додавање битумена на први поглед и додатак емулзији. Међутим, при високим температурама, посебно на врућим летњим металним површинама, висока температура може да достигне 80 ℃, често се јавља текући феномен. Његова трајност је очигледна.

 • Алуминијумска фолија

  Диференцирање површине алуминијумске фолије, тренутно најпопуларније тржиште је алуминијумска фолија и композитна неткана тканина од алуминијумске фолије, два материјала.


  Иако алуминијумска површина за премазивање може спојити разне производе у боји, али зато што њен материјал није отпоран на УВ зрачење, вијек трајања услуга обично не траје дуже од два лета. На крају, видећете да добар изглед може привући пажњу , али оно што купци на крају желе је квалитет.

  Хајде да разговарамо о алуминизираним композитним нетканих тканинама. Ова наизглед сложена двослојна композитна површина, која је углавном представљена као бутил трака са површином површине. Као алуминијумска обојена површина, ова наизглед супериорна мрежаста трака задовољава жељу незапосленог купца за лепотом, али игнорира њен утицај на квалитет .


图片3.png

алуминијумска лепљива трака


图片4.png

Алуминијумска фолија бутил трака


Relevantne industrije znanja

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.