Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Кровна хидроизолација фотонапонске електране
Apr 18, 2018

Април ће проћи, лето ће ускоро доћи, а кишна сезона ће се повећати, тако да се хидроизолација не може игнорирати. Било да је то оригинална отпорност на хидроизолацију или цурење проузрокована оштећењем током инсталације, тешко је комуницирати и ријешити проблем између инсталатер и власник. Могуће је чак и захтев за компензацијом или ситуацијом која захтева да се електрана раздвоји, што доводи до огромних губитака. Како да кров буде водоотпоран од фотонапонске електране?

Многи људи ће узети у обзир носивост крова, површину крова, капацитет трансформатора и тако даље, у прелиминарној процјени ПВ пројекта на крову.

Међутим, изворно стање хидроизолације крова се често игнорише и занемарује се да ли ће инсталација изазвати ново водоотпорно оштећење крова.

image.png

Према великој потражњи за кровном равном нагибом у руралним подручјима сјеверне Кине, то је добар развојни правац ако је фотонапонски модул уграђен као водоотпорни кров. Доказано је праксом да фотоволтаични водоотпорни кров фаворизују фармери. Ова врста крова није само лепа, топлотна изолација, већ може да створи и велики простор за складиштење, а укупни трошкови инсталације ће бити знатно смањени.

image.png

  • Неколико поена да прво обратите пажњу:

1, рано да схватите оригиналне кровне водоотпорне праксе и ситуацију цурења.

2. Који је век трајања првобитног водонепропусног слоја или лаке челичне кровне плоче након изградње електране и да ли се вијек трајања првобитног водонепропусног слоја или лаке челичне кровне плоче може подударати са трајањем електране?

3. У фази пројектовања и поступку инсталације, неопходно је размотрити да ли ће инсталација носача или уређаја изазвати нова оштећења хидроизолације првобитног крова.

4. Опћи принцип кровне хидроизолације је то што није погодно за блокирање, како би се водом омогућило глатко испразњавање током јаке кише и како би се осигурала да кров није пропуштен.

За ситуацију која мора бити перфорирана да уништи првобитни кров, то треба урадити у складу са локалним условима, у зависности од различитих ситуација да се уради другачији третман, погледамо класификацију испод.

  • Бетонски кров водонепропусан

За нову градњу бетонског крова, вијци би требали бити уграђени у дизајн, а водоотпорни кров треба направити према уобичајеној пракси.

За постојеће зграде, када је инсталирана фотоволтаична модулна основа, водонепропусни слој треба поставити на горњи дио основе и метални закопчати комад и затворити око сидреног сидра, а водонепропусни заптивач се користи за попуњавање мјеста кроз водоотпорни слој. Осим тога, додатни водоотпорни слој може се додати испод базе, чак и ако се на врху основе догоди цурење, Раин Ватер неће доћи до структурног слоја.

image.png

  • Метални кров водонепропусан

За метални кров, челична конструкција фотонапонског система требало би да се фиксира на главну челичну конструкцију зграде пенетрацијом првобитног водонепропусног слоја и профилисане челичне плоче. Према водоотпорној методи кровног покривача, парном изолацијом, очувањем топлоте и водоотпорни третмани. Нагласак конструкције је уклањање корозије, заптивке и водонепропусне боје на бази и периферији.

За заптивање локалне тачке истицања металног крова треба користити висококвалитетно неутрално заштитно средство за заштиту од загађења. За озбиљно кородирану челичну плочицу, фотонапонски модул се замењује прије уградње.

  • Кровни водоотпорни кров

Водонепропусни начин кровиштаја кровног плочица је уопште да се монтира кукица, обратите пажњу да не пробијете кров, направите водоотпорни лепак, након фиксације фотонапонске подлоге на крову, користите водонепропусну боју за водонепропусност, затим покријте оригиналну плочицу. Хемијски сидро Шрафови се такође користе, али дубина рупа мора бити потврђена пре употребе вијака, а након што су хемијски причвршћени вијак причвршћени, вијак пролази кроз плочице и третира се водоотпорним заптивачем.

image.png

  • Метода водонепропусности фотонапонског крова

Пракса фотонапонског модула водоотпорни кров обухвата лепак, везивање траке од алуминијумске фолије, подлогу за челичне плочице од бијелог метала, подршку за прилагођену воду протока, прилагођени оквир за монтажу и посебну компоненту БИПВ, итд. Ти програми имају своје мане: проблематичне, непоуздане, сложене, скупе, који није погодан за промоцију фотонапонских хидроизолационих кровова, а сумирао се након дугог периода практичног искуства. Инжињери су почели да користе и промовишу практично ново рјешење: водонепропусну траку и бутил траку са алуминијумском фолијом .

Метода је такође врло једноставна, све док пронађете одговарајућу величину водоотпорне траке, директно убаците компонентни размак може бити, а затим и бочна употреба бутил алуминијумске фолије , ефикасно можете да седите у водонепропусну.


Relevantne industrije znanja

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.