Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Zaptivke proizvodi
Jan 23, 2016

Što više zaptivke proizvoda brend, pred useaccording da Uslovi korištenja foka, sealingparts materijala, zaptivanje zglobova, tip ofsealed srednje i performanse i curingconditions se smatra izbora.

Uslovi korištenja: uključuju stres, temperatura, životne sredine, kao i zaptivanje delove aredetachable, itd.

Materijala na zaptivanje delova: General Non-metalnih komponenti, odabiru zaptivke nisko-snagu. Za metalni delovi, su visoko-snaga sealantshould koristiti.

Zaptivanje delove države: to consistsof zaptivanje delova okupio državne jaz veličine andshape, površinski grubost, iron oxide kože i tako dalje. Generalno, gap, ili kad izroni roughnessand viskoziteta karantin treba koristiti. Zaptivanje površinskog zaptivanje oblasti ili glatka, niske viskoznosti zaptivke bi trebalo koristiti.

O tipovima zapečaćene medij: punu attentionshould biti zapečaćena medija kompatibilnost sa theselected zaptivke, naime da osigura tu workingconditions, stabilnost njihova svojstva hemijskih andphysical od pur pjene, da sealedliquids kompatibilni jedni sa drugima.

Za leиenje uslova: kada koristite anaerobicadhesive, treba da obraća pažnju da li vidite ko stiže uslove sa klima. Ako na posao lokaciji nemoguće toplote i lepak za leиenje processof kompleks uslove, trebalo bi da odaberete na sobnoj temperaturi, bez vazduha zahtevima za othertypes pur pjene. Druga mogućnost je da kontrolišete andreduce parenja površine pečat. Alsoincreased u anaerobni Samolepljive lepak za makeit kraće leиenje doba u catalystcomponents.


Relevantne industrije znanja

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.