Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Pur pjene smanjiti troškove
Jan 23, 2016

Pre nego što odaberete se zaptivke, najbolje je da sealexpert savet da visoki prianjanje zaptivanje agentu determinewith koja najviše odgovara vašim potrebama. Njihova stručnost će pomoći da nađete mostsuitable zaptivanje agent--kvaliteta whileeliminating nepotrebnim troškovima.

Delineating opcionalne zaptivanje lepak, ti canreduce tvoje zaptivanje troškove do sledeće thesesteps.

1. Nemojte koristiti previše zaptivke agenata. Ponekad, proizvođači verujem da lepak ofsealing koristi više prianjanje efekat je idealan, u stvari, to je u redu ideja. Koristite mnogo lepka, će ne samo povećanje thecost lepkove, u stvari, će se odraziti theresult veze. Ako imate zanima iznos zaptivke, najbolje da se konsultuje asealant proizvoda na prednjim vratima ili proizvođaču za tehničare, oni će provideyou sa praktičnih rešenja.

2. smanjite popune tačka aplikacije. Ako youregularly treba zamijeniti ostatak lepka, thentry da se smanji popunu postavite aplikacije.

3. zaptivanje agenta za prošireni rok trajanja. Ako je aburn celu posudu zaptivke, zatim vakuumski thewell potpisali su kontejneri najkraćem, kako bi se izbeglo koagulacija ili isparavanjem.

4. Proverite pritisak uređaja. Ako pritisak je prevelik, može izazvati zaptivke za gubljenje andaffect života hidraulične pumpe. Ovde titreba uraditi je utvrditi odgovarajuće pressuresetting i provjerite da li oprema strictlycomplying sa postavi vrednost.

5. planirana inspekcije i održavanja za yourequipment. Redovno održavanje će poboljšati theperformance i, pored toga, takođe možete da reducemaintenance troškove.

6. u odnosu na druge proizvode za zaptivanje, watersealing agent može znatno smanjiti troškove. Stoga, prilikom izbora se zaptivke proizvode, pokušavajda dati prioritet vode foka proizvodi. Useconditions, za razliku od hemijskih zaptivku agentsrequire velikim investicijama u long-termmaintenance opreme i Simplewater foke proizvodi su lake za čišćenje.

7. ponovnu upotrebu prečišćene vode andcleaning vode. Konfiguracija uređaja može biti usedmultiple puta za proizvodnju čiste watersystem za prečišćavanje vode sa čisto waterseveral puta.


Relevantne industrije znanja

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.