Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Судар концепта хидроизолације и сукоба Технологије
Jun 12, 2018

Све ствари су током лета, водоотпорне и тежиле су новом добу. Кинеска међународна кровна и хидроизолациона изложба, једна од три највеће изложбе кровова на свету, вратила се у живахан Шангај од када је прошле године одржана у Шензену. Као основа Кејиан Полимер Материалс (Схангхаи) Цо., Лтд., са уграђеном траком од алуминијумске фолије, супер водоотпорном траком и другим новим производима, ушао је на ову изложбу с циљем да се посвети развоју хидроизолације у Кини. Са многим домаћим и страним индустријским компанијама најпре истражити најновије развојне трендове и најсавременију технологију, ефикасно промовишу водоотпорне производе предузећа, даљи развој националне хидроизолационе индустрије.

W2.jpg

Као високо технолошко предузеће које интегрише истраживање и развој, производњу, продају, техничке услуге и водоотпорну инжењерску изградњу у грађевинском водоотпорном материјалу, не само да продаје водоотпорни материјал, већ и пружа идеју систематске водоотпорне услуге. Ми долазимо са искреност, интеракцију на нултој удаљености, разговор лицем у лице и поделите са светским хидроизолационим граничним пољем у многим годинама акумулираног искуства са водоотпорним производима.

W7.jpg


Кејианова топла и пажљива служба за вођство, професионално решење на лицу места, привлачи, пуно оптерећује и иде.

Црвени дизајн изложбене хале је инкорпорирао културалну културу странака, руковођену црвеном партијском огранком, помагао предузећу да се бави "занатским духом", схватио зелени развој, ставио услугу, иновацију, јединство, идеју развоја рада у производну праксу, Промовисати "конкретизацију масовне предузетности и иновације", праксу, наслеђивање духа мајстора, ради фине радове.

W4.jpg

накривљена алуминијумска фолијаW6.jpg

супер водоотпорна тракаW5.jpg

трака са алуминијумском фолијом

На овој водоотпорној изложби, Кејиан Холдинг додатно је повећао популарност индустрије. Кроз размену нових производа, такође је у потпуности показао изврсну снагу Кејиан акција у индустрији хидроизолације. Иако је изложба завршена, Али лепа и покретна у свачијем срцу никада неће завршити. Пријављено је да ће 17. децембра у Шангају бити одржана 17. Кинеска хидроизолациона изложба. 2019 заједно.

W1.jpg


Relevantne industrije znanja

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.