Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

водоотпорни бутил адхезив трака у производу, карактеристике перформанси, најкомплетнија технологија конструкције, разлика између добра и лоша (ДРУГИ ДЕО)
Jul 30, 2018
  • Карактеристике процеса

(1) конструкција је погодна и брза. Употреба траке од алуминијумске фолије треба бити везана једном, а површина основе је чиста.

(2) широк захтев конструкцијског окружења. Температура околине је -15 ° Ц-45 ° Ц, а влажност испод 80 ° Ц. има јаку прилагодљивост за животну средину.

(3) процес поправке је једноставан и поуздан. Потребно је само користити једнострано лепљиву траку у великој области цурења.

  • Метод конструкције

  • Метода конструкције челичне конструкције Кровна конструкција

(1) према размаку металне плоче или споја, ширина споја, према захтевима техничког дизајна, одаберите величину.

(2) обришите спој од металне плоче.

(3) започните на једном крају металне плоче, полако отворите двоструку траку дуж зглоба у праву линију и причврстите заптивну траку на крило доње металне плоче, а затим лагано притисните траку руком да направите чврсто се везује за метал.

(4) одвојите изолацијски папир изнад траке, притисните метално плочу на горњем делу интерфејса у зглоб и притисните спој у секвенци након лепљења, тако да је спојен чврсто везан и чврсто затворен.

(5) причврстите завртње тако да су горње и доње лепљиве површине траке чврсто спојене.

图片3.jpg


  • Метода конструкције стреха на крову од металне плоче

(1) након уградње монтажног олука, очистите бетонску површину парапета изнад олука и прочетите средство за третирање базе.

(2) након што основни агенс за третман није фиксиран, постављена је подводна плоча како би се осигурало да је инсталација чврста и блиско спојена са зидом.

(3) очистите плочу на плочи, залепите траку са алуминијумском фолијом са једне стране на споју између плоче за воду и цементног зида и притисните траку у секвенци да бисте лепило учинили чврстим; ако користите алуминијумску фолију са једноструком страницом ширине 80 мм, можда не користите плочу панела.

  • Метода конструкције челичне конструкције Пројекат поправке цурења крова

  1. Пропуштање контакта са металном плочом

    (1) уклоните оригиналну заптивну маску са металне плоче.

(2) поново обришите металну плочу са локације за поправку.

(3) у складу са заједничким стањем места цурења, одабрана је трака са алуминијумском фолијом са једне стране са различитим спецификацијама;

(4) директно прекривајући спојеве са једноструком страном алуминијумском фолијом;

(5) притиском на место поправке у секвенци након везивања, тако да је трака са једном страном алуминијумском фолијом чврсто спојена на зглобу.

ИИ. Комбиновано цурење профилиране челичне плоче и цементног зида

(1) уклонити све оригиналне силиконске лепке из споја профилиране челичне плоче и цементног зида;

(2) опет збрисати спојеве профилиране челичне плоче и цементног зида.

(3) спој између металне плоче и цементног зида везан је једностраном алуминијумском фолијом, а затим се сабија и поправља секвенцијално, тако да је једнострана алуминијумска фолија трака чврсто спојена на зглобу.

  • Метод конструкције дневног крова

И. Метода наношења двостране адхезивне траке

(1) плоча за расвету је постављена на скелет. Обришите плочу од алуминијумске легуре помоћу лепљиве траке.

(2) трака се отвара и причвршћује у жљеб на обе стране плоче од алуминијумске легуре, трака се након уградње стисне и изоловани папир отрти, а плоча притиска алуминијумске легуре се монтира на плочу за расвјету и фиксира са водоотпорни завртњи;

(3) Заптивање директног споја зглобног зглоба са једноструком страницом алуминијумске фолије на плочи за осветљење.

ИИ.Метход употребе једностраних нетканих трака

(1) након што се плоча за расвету монтира на скелету, обришите спој светле плоче помоћу лепљиве траке.

(2) лепљива трака се отвара у споју причвршћене плоче за расвету, одвајајући папир се отапа док је трака компактна, а алуминијумска легура постављена на плочу за расвету. Причврстите водоотпорним завртњем.

(3) трака са алуминијумском фолијом са једне стране директно је везана за зид на плочи за осветљење.

图片4.jpg

ИИИ. Метода конструкције водонепропусног завареног материјала

1. Захтјеви за изградњу

(1) индекс перформанси траке треба пажљиво прочитати прије изградње како би био погодан за температуру и влажност амбијента током изградње.

(2) према различитим водоотпорним калемовима и различитим методама, одабрани су различити типови и величине траке.

(3) пре изградње, изградња водонепропусног слоја треба извршити након што се провјери квалитет пројекта из претходног става.

(4) у складу са захтевима инжењерског дизајна, водонепропусна мембрана је чврсто везана за нивелацијски слој, а феномен празног бубња није дозвољен. Водонепропусни слој треба заштитити након изградње.

(5) приликом употребе адхезивне траке на зиду парапета, обратити пажњу на фирму и изравнавање адхезивног дела зидова од цигле или површине бетона. Ако је површина сиромашна, целулоза цементног предива треба користити као поправку, тако да је површина равна и чврста без плутајућег песка.

2. Метода конструкције

(1) лоцирати и одвојити ширину кружног круга навитог материјала. Када су љепило и трака коришћени у споју круга, ширина траке је 80ММ-100ММ, а ширина траке је 15ММ-25ММ.

(2) када се само на лепљивом делу увијеног материјала користи само лепљива трака, ширина споја споја навијеног материјала је 50ММ.

(3) водоотпорни завојни материјал је празан, а трака за лепкове се употребљава у крилачком дијелу навијеног материјала, а ширина споја споја навијеног материјала је 60 мм.

(4) за инжењеринг са високом водонепропусношћу, 25ММ неткана трака може се користити за заптивање ивице на интерфејсу.

(5) двострана трака се користи за везивање између завитог материјала и навијеног материјала, између завитог материјала и основне површине, а једнострана трака се користи за интерфејс за спајање и заптивну везу на крају .

3, истинита и лажна разлика

А, мирис

Пре свега, из мириса, аутентична бутилна гума је у основи неукусна, а они са мало лосиона или битуменског укуса углавном су смањили трошкове додавања битуменских саставних материјала.

Б, погледај боју

Према боју гуме, прави бутил гума је бела и жућкаста. Да би се уштедели трошкови, већина домаћих произвођача смањује трошкове додавањем асфалта, тако да боја постаје сива или црна. Наравно, трошак је смањен, а смањена је и отпорност на високу и ниску температуру.

Ц, почетни вискозитет

Од почетне разлике вискозности, тзв. Почетни вискозитет је први пут контакт са материјалом, перципиран вискозитет. Прави почетни вискозитет бутил гума није јако висок, као што је приказано у материјалу изгледа добар вискозитет. Али професионалци могу на први поглед видети да је мешавина асфалта и емулзија која побољшава вискозност. Међутим, при високим температурама, посебно на врућим летњим металним површинама, висока температура може да достигне 80 ℃, често се јавља текући феномен. Његова трајност је очигледна.

Д, тест сагоревања

Квалитет гуме споро спаљује, мање дим, нема мирис и белог сивог праха након гашења.

Лоша гума брзо гори, црни дим, праћен снажним мирисом гуме, горући црни прах.

Е, алуминијумска фолија

Алуминијумска фолија диференцијација површина, тренутно тржиште је најсавременија алуминијумска фолија и композитна неткана тканина од алуминијума, два материјала.

Иако површина премаза алуминијума може спојити разне производе у боји, али зато што њен материјал није отпоран на УВ зрачење, тако да је век трајања углавном дужи од два лета. На крају ћете открити да добар изглед привлачи пажњу, али купац на крају жели квалитет.

Још један пример алуминизираног композитног нетканих тканина, ова наизглед сложена двослојна композитна површина, углавном као мрежна површина траке Динг Ји. Као алуминијумска обојена површина, ова наизглед супериорна мрежаста трака задовољава жељу незапосленог купца за лепотом, али игнорише њен утицај на квалитет.
Relevantne industrije znanja

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.