Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Пауза кроз себе и стварање будућности заједно - 12. годишњица Кејиана
Nov 20, 2017

12 година заједничких напора и развоја, 12 година ходања руку под руку

Славно путовање,

Покажите наредних дванаест година сјајно .

Период ванредних година,

Написао је бриљантно Кејианово поглавље од дванаест година.

Новембар 2017, Кејиан Холдинг је имао свој 12-годишњи рођендан, Захваљујући бриљантним продајним перформансама и дуготрајним, стабилним, одличним иновацијским способностима, Кејиан се успешно трансформисао из непознате мале компаније у водећег произвођача, специјализираног за производњу бутила гума у ​​Кини, и налази се међу највећим светским професионалним произвођачем бутил гуме, бутил траке.

Борите се тврде , славно цвијеће у пролеће и чврстог воћа у јесен

Кејиан Холдинг користи нову могућност развоја адхезиве индустрије засноване на пословној филозофији "Службе, иновације, јединства и развоја", узимајући "иновације" као вучу, подизање капацитета, промовисање развоја. Тренутно, дугорочни задружни односи са бројним високошколским установама, производи се сваког дана уносе на тржиште, производи укључују бутил, изопропил, хлоропрен, силикон, полиуретан, епоксидну смолу, акрилну смолу и друге дисциплине, мултидисциплинарни и наведени су као високи технолошки достигнућа. Има много патентних проналазака, истовремено је у 2016. години идентификована као високотехнолошка предузећа у Шангају, а изабрана је у 2017. години у Шангају науке и технолошке гигантске оплемењивачке компаније, у смислу пословне квалификације, скале менаџмента, утицаја индустрије и друге аспекте како би се постигао развој скокова.

图片1.png

Устаните у заједничком напору , сарадњи и победи.

   Продајни одјел Кејиана близу стратешког темпа компаније , изградио је тим за продају који се бори, воли, посвећује.Тиме лети, нема бола, нема добитка! У прошлих 12 година смо заједно заједно страдали заједно, писали смо пословне песме у протеклих 12 година, заједно смо радиле и радости заједно у последњих 12 година: били смо под руком да се крећемо преко великог пута у протеклих 12 година, наше раме један поред другог да превазиђу потешкоће и потешкоће у последњих 12 година У поводу обиљежавања, Кејиан Холдинг је такође започео у трећем кварталу продајне конференције, предсједавајућег Ву Хаитао, домаћег продајног директора Ху Зхенпинга, директора продаје спољне трговине Цхен Ксуесонга, шефова сјевера и југа и менаџера свих пословне делатности су извијестиле о достигнућима и недостацима продаје у прва три квартала, дијелиле успјешна искуства и изнеле четврти квартални радни циљеви и планове, спринт до краја године!

图片2.png

Пробиј се кроз себе и створите будућност заједно

  Кејиан Холдинг треба да добро управља , настави да промовише реформе и иновације, свеобухватна снага наставља да се повећава, пословна база продаје стално консолидована, тржишна позиција и вредност марке настављају да расте. Од малих до великих, од слабих до јаких ... Дванаест година хвалити , напредовати. Брилијантно, стабилно и самоодрживо, мирно самопоуздање и самоодређење. Већина година је прекретница која је сведок развоја Кејиан-а, а то је и нова полазна тачка за Кејиан.

销售网络-修改.png

Дозволите да радимо заједно, За 2027. моћи ћемо стајати заједно, полагати заклетву свијету рођења великог подухвата. Поносимо се заједно кроз олују и стрес. У будућности инспиративно, пробијемо себе и стварамо будућност заједно.


Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.