Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Keramičke pločice kako da prevarite samo nećeš pasti
Jul 20, 2016

Verujem da smo se susreli sa takav problem, kući zidne pločice će biti Konggu fenomen, ali takođe je ozbiljan pad, koja sa procesom dekoracija imaju sjajan odnos, prati sa osvrtom na kako popločavanje mogu da spreče bubnjeve i otpustite!

hollowness

Prvo, nakon što je prethodno izabrane keramičkih pločica na poleđini operi, i potopio u vodu za više od 2 sata, potopila je pusti da zasićenost apsorpcije keramičkih iguman vodu, da li je tako Putie isisao Samolepljive materijalne vlagu, utiču na Bonda snage ili dovesti simbiozi materijal prekomerne kontrakcija uzrokovana graviranja, debonding i. Nakon natapa keramičke pločice, majstora trebalo bi je ukloniti iz vode pred polaganje, i obrisati površinske vode sa krpom ili osuši površinski vlagu pre pločice.

Drugo, oblaganje čiste površine pridobili nivoa, blato na terenu, uverite se da očisti ili pločica lepka i bazi vezivanje je prozirna; Pored toga, ako je i sam zid pukotine treba da se pravilno tretiraju pre trotoar, da izbegnemo promene u budućnosti osnovne strukturne pukotine u cigla zid krek ili otpasti.

Treće, pod pločica da utre temelja će ne širi cementa pod pločica radnji na zemlji, prebijen, složi Samolepljive obojene pločice, kupovina na zemlji, dijagonalne položaja 4 cigle u boji.

Polaganje pločica u nalogu je zapravo dosta pažnje u radnju, pločice treba da bude proknjižen iznutra van, nagib, ili je naišao na spratu odvod na mestu, ali takođe pažnju na pravcu drenaža padini; zidne pločice Putie treba da bude od dna do vrha. Na kraju radnje sa efektom divne, na dnu keramičkih pločica na kraj post; zidne pločice da ih se pritisne nakon kraja podnih pločica.

tile fixing

Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.