Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Kako napraviti dobar posao u auto buku
Jul 26, 2016

Sa na unapređenje kvaliteta života, nam uslov iz kola i više visoke, posebno u udobnosti, kada je u pitanju udobnost, pored jahanja udobnost, auto tiho takođe je vrlo važno, da je glavni izvor buke u auto, motor, vazduh, gume, struktura tela, pa koliko je ljudi da kupi auto, će izabrati da biste poboljšali efekti buke auto , ispod o tome kako da radimo dobar posao u auto buku.

Možete da uključite auto buke gradilišta: šasija 4 vrata, gepek, rep naslovnicu, Hud, fender, krov, instrument stolu, zaštitnih zidova, tip U Cao.

Zvučna izolacija inženjering sistema je gotov do tri koraka: šokira apsorpcije, smanjenje buke i zatvaram.

1. četiri vrata, gepek, pod auto, nosač i krovni seizmičke obrade; implementacija prigušenja tretmana, primarni i sekundarni tačke: prvo je vrata i gepek, jer većina buka je kroz automobilske amortizera, gepek, šasija, vrata i drugih delova dolazne kola; praćen auto pod i motor poziciju; Konačno, na krovu auta.

2. auto zvučne apsorpcije, obradu smanjenje buke, najbitnije je kako bira ciljeve materijal za zvučnu izolaciju, zvučnu izolaciju, glavna svrha toga je da se smanji buka, ali ima dosta materijala ne propu {ne i teške miris, buka ne samo ne ukloni, ali da donese nevolje, pa biraj vibracija zvuka materijala morate da priložite značaja za ovaj aspekt da izaberem dobro poznatih brendova , je vodootporan i životnu materijala. Koristimo vrhunski najbolje - 663G Zvučne oslabljeno list za smanjenje buke komercijalnih vozila i Zvučna izolacija. Teиnost koja nije otrovna, bez ukusa, koji nisu, u skladu sa zahtevima vozilo materijala i delove emisione performanse testira standardno, uz odličan sebi Samolepljive, pogodna izgradnja.

Među njima, motor je soba buke, da kupim komad talasastom zvuk za upijanje pamuk (podeljen na vatrom na vatru, vatra ukus veoma neprijatnim), kupi konzerve spreja. Zvučna izolacija, mogu da odem i kupim otporna na zvuk pamuka ili plastični izolacija ili izolacija vuna osetio priložen zglobova okvir vrata je potpuno otporna na zvuk vrata okvir vrata. A, B, C kolonu buke, pojacanje. A, B, C kolonu rupu sa PU uzburkano agente ispunjena oko 40 odsto uzburkano agent za uzburkano ekspanziju), koji efikasno može da spreči metalne vibracije uzrokovane abnormalni zvuk i da se poveća krutost auto tela, završetak od a, B, C kolonu zvučne izolacije projekta. U okviru rep nalepite materijala, rep kutiju sa obe strane položaj volana obrve takođe mogu da te pustim, tako da može efikasno da smanji buka buka guma izduvni može biti prouzrokovano buke i efikasno smanjiti buka niske frekvencije rezonantnog kao što je to uzrokovano bas ulogu.

3 zaptivanje postupanje prema autu. Svel na auto, ne preterano foka, jer je telo zaptivanje inženjering rešavati odlazeći prenos buke fondacija inženjeringa treba da uradi da na telo dobro zaptivanje, da balansira pritisak u autu, u suprotnom, preterana pečat mogu da uzrokuju hipoksiju u autu, predstavljati rizik po tvom telu.


Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.