Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Kuhinja i kupatilo vodootporni implementaciju procesa
Sep 07, 2016

Vodonepropusnost kuhinju kako treba, da utiče na buduće kuhinje život i udobnost, moramo priložiti velikog značaja da i striktno sprovoditi. Ovo je uvod i implementaciju procesa hidroizolaciju ispod kuhinje.

Prvi korak: da odradi dobar posao u temelju hidroenergetskih projekata

Iz sigurnosti tačke gledišta, cevi za vodu u WC i žice iznad je bolje nego da ispod. Ali puno "gerilski" samo radi čuvanja, hidroenergije hod, otvori korita u kupatilu, i čak, dleto rupu.

Drugi korak: oиisti na lokalnom i zidova

Kuća dekoracija vodootporni, koje uključuju balkon, kuhinja, kupatilo, ali fokus je kupatilo. Kao prvo, pokucao na zidne i podne male metalne cekicem, ako je zaključeno da je "prazan zvuk pukne", znači da mora postojati neki graviranja, graviranja sav slomljen. Ako je potrebno zamijeniti originalne pločice kupatilo, ciglu u obliku dleta i originalni Post, prvo morate da koristite malter na terenu zvuka, vodootporna obradu, ovo mogu da izbegnem curenje od vodootporni premaz uzrokovane nejednaki debljine. Izgradnja vodootporni premaz sloj na površini baze, prvi sivu kožu sa lopatom sa metlom da se otarasi, prah, čist, posebno kanala korena, deo pod vodu i odvod ventil trebao pažljivo zaprljane pesak i druge krhotine.

Treći korak: dobro obavim posao od rigidna vodootporne

Sve vrste voda mogu biti promena u toalet, nemoj da promenite; Ako želite da promenite, nemojte koristiti cement malterom da popuni prazninu, mora da je tri puta za popunjavanje plugging kralja. U kadi, umivaoniku, sudopera i ruba zida, vodootporne konektor na zid uglu ove ključne segmente da treba obratiti posebnu pažnju. Kvalitet gumene kompozitnih sebi Samolepljive vodootporni kupanje trim trake, preporučuje se kuhinja dekoracija vodootporan materijal. Tlo je takođe podeljena na tri bloka podmornicu, imati vremenski interval. Na ovaj način, daje tlo je kruto otporan oklop. Kupatilo u Prag da bude visokom nagibu, slikao, sprečavanje vode backflow da da izađete iz sobe, i prag od kamena morate koristiti dobro cementa malter neznatno stavi neke mokre Nalepi plugging kralj.

Četvrti korak: Dodavanje elastična vodonepropusna premaza

Kuću za dugo vremena, jako plugging kralja elastične lakovi za naselje i dnevnu će biti rastrgan, vodootporni efekat na taj način izgubila. Tako je potrebno dodati drugi osiguranje - elastična vodonepropusna farbe. General ili tuš mlaznica je instaliran na 1,8 m ili tako, ako je vodootporno nisko, dugoročne sprej izazvao vode natopljena zid, zid plesan, zidna obloga dekoracija ili pločica guljenje i tako dalje. Koja nije tus kabina u načelu veze 1,5 metara na konzervu, ali da bi osnažiti ulogu vode, 1,8 metra visine uniformu. Pored toga, renoviranje kupatila na lagan telo zid ili sebe sagradio lake telo zid, preporučuje se da radimo vrhunski vodootporni visinu.


Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.