Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

[ПК утакмица] Да кује гвожђе, један мора бити јак; Фино коњско трљање без коња
Sep 18, 2017


Да успостави гвожђе, мора бити јак; фин коњ који се тресао без коња. Ако желимо да изградимо бољи бренд, морамо постићи шест циљева: истрајност идеологије, фини дух, моћне способности, учити више, добро визуализирати и боље производе.

Дебатовати особом, важније је од Јиудинг благо; тридимензионални језик, јачи од милион дивизије. Добар елоквент је најважнија дијабетица за продавца. За ову сврху Кејиан Холдинг одржава четврто такмичење у конкуренцији за ППТ "Салес Екецутиве".


Ова конкуренција послушност ранијег стила, садржаји захтевају од продаваца да користе своје јаке бодове, увид у тржиште, знање о производима и професионалну вештину да сами направе ППТ. Циљ је да сви чланови размене знања једни с другима.


У конкуренцијском периоду, сваки продавац је отишао да одржи говор по завојима. Сви су пуни духовитих примедби. Мајсторски говори показали су оригинално мишљење и мешовито способност такмичара.

Vacuum Sealing Tape for sales

Кејиан Полимер материјали ППТ говор


Vacuum Sealing Tape manufacturers

Кејиан Полимер Материалс Размјена знања


Након што такмичари одрже говор, судије дају интегрисану оцјену према способностима изражавања, визуализацији и способности контроле времена. Наш предсједник господин Ву, директор продаје у унутрашњости господин Ху и директор продаје за извоз господин Цхен дали су своје коментаре. Не само указују на њихова боље мишљење већ и на њихову неадекватност. Помогли су свим конкурентима да знају више о себи.


Vacuum Sealing Tape suppliers


Након драстичног сукоба, Ксуезхи Ли, Марк Ванг и Дорис Ву (жене нису инфериорни према мушкарцима) освојили су најбољу три.

Vacuum Bagging Tape manufacturers


Разумећете добит и губитак ако узмете људе као огледало. Елите Кејиан Холдинг-а могу знати више о производима и брзо се побољшати. Посвећемо се организацији суперхардног тима, формирајући позитивну атмосферу и на крају се надамо да ћемо постићи водећи бренд у домену.

Vacuum Bagging Tape suppliers


Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.