Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Razlozi i rešavanje metode vodootporne čeličnih tablica boja
Aug 24, 2016

Boja čelika tanjir krov sa gradnja praktičan i brz, visoke preopterećenosti odnos i drugim karakteristikama krova betonske, u izgradnji polju ima široko promovisao i koristi. Zbog proizvodnje, instalacije nivo neujednačen, u boju čeličnih tanjir krov sa curenjem je posebno istaknuta, vodootporna je takođe postaje težak problem. Sledeća kombinacija naše iskustvo, i deo glavne razloge za ono љto je iscurilo i rešenje.

Glavni curenje izaziva boja čelika tanjir krov i svoje rešenje:

butyl sealant for proof

1 krovni spona i vijci na na curenje vode. Ovaj fenomen dogodio se uglavnom u čelični dvostruki boja tanjir i sloj obojene čelične krov, građevinski proces, što ćete tapnuti na vlast je debeo, svetlo, otkad vijci Dapian, beveling, možda napravim sebi tapnuti na stavku gumenim zaptivačem distorzija, gubitak ili konkavni, akumulira uzrok krov curi kap po kap i pamuk izolacija toplote, mnogi malo pravi sitnog, formiranje curenje. U izgradnju sebe lupkanje vijci preopteretiљ imaju gumena podloga za štetu, platformu za gumene brzo, stari uskoro izgubio vodootporni efekat.

Rešenje: zameni platformu za gume, a u vijak poziciji da stavi na staklo lepak, ekser glava mora da prelomite iznad 5MM.

čelični 2 boje tanjir u krilu usta curenje. Neujednačen boja stil krov hidroizolaciju tretman agente Četkica premaza, zaptivke sa lakom, građevinski čelik baze i balone, Samolepljive materijala kvaliteta boje je siromašna, starim nastale brzo.

Rešenje: lap joint karantin tablica boja čelika je najvažnija stvar, broj tablica boja igrati lepak je podeljena na dva tipa: unutra s lepak, zahtevi volja nikada izlečiti, kao što su butyl zaptivke. Aktuelno lepka posle za leиenje, sa određenim elastičnost, kao što su neutralni silikon gumene, sIngl stom aluminijumske folije vodootporne trake.

Curenje vode 3 grebena. Previše visoko na grebenu grb, krov korice ne mogu garantovati vodootporni; Podužni zglobova na glina ili silikatni gel, je u formiranju pukotine i curenje; krov korice tanjir uzdužnih zglobova su povezani zajedno nitne, termalna ekspanzija i kontrakcija snaga nije dovoljna da izvede zakivke, obrazac labavo; aktivnosti odbora krova pokrije tanjir i krovni tablica između reda plug ili plug položaj je nisu standardizovani i odveden na formiranje curenje.

Rešenje: krovni korice široka malo, takođe nagib traženja glavne tačke; zajedničko polaganje butyl gline ili silikatni gel; zamena konac zakucati; Trebalo bi Plug i oblik čelične tablica koje se podudaraju, blokiranje napada glavu trebalo bi delegirano butyl gline ili silikatni gel.


Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.