Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Odeljenje prodaje End-godišnjoj konferenciji
Feb 11, 2017

Kejian Holding2016 odeljenje prodaje Year-End rezime Konferencija održana uspješno

Na početku nove godine, sve preuzima novi izgled. 5. februar 2017., Kejian sve prodaje elitesgathered u glavnom štabu, da učestvuju u 2016 godišnji rezime conferenceof odeljenje prodaje, moral udoban, prodaje osoblja atmosferu uzbudjen, pun nade i pouzdanje u 2017.

kejian

andquot; Homeopatske, sa tvojom glumom slomljena Councilandquot;.

Nisko trci za hemijsku industriju Despitethe i mnogim drugim izazovima u 2016, Kejian i dalje gain30% povećati i ponovo postavite 2017 prodaje targetof grow30%! To je neodvojiv od naše napore thatupgrade proizvoda i upravljanja kvalitetom kroz neprekidne inovacije i Upravljanje čvrstim, takođe čvrsto poverenje i kontinuirano raste.

butyl tape manufactory

Hu zhenping, šef odeljenja za prodaju, napravila sveobuhvatan Sažetak i analysisfor 2016 prodaje delo Kejian Holding.This yearand #39; s prodaje do nove srednje, i to nam je vrhunskog kvaliteta i pouzdan servicethat pobeda mnogi pohvala od kupaca, što je neodvojiv od na effortsof svakog zaposlenog, ali takođe i effortsof svaki avangarda u prodajnog tima. U isto vreme, Hu madenew planiranje i deploymentfor 2017 novu godinu izaziva anddeployment.

Prodaja elite odrediti svoje ciljeve i sa generalom ManagerWu Haitao izložio hisproposals i poboljšane načine, sa ciljem da ovu prodaju mete, i encouragedinnovation i proaktivan rad.

Potaknuti na prednjim vratima da ostvare veći uspeh bolje i enhanceenthusiasm svog osoblja, generalni direktor Wu Haitao je takođe objavila svoju firmu i #39; s plan upravljanja i implementacija pravila, koristite pritisak i moж poboljšanje efikasnosti i entuzijazam prodajnog tima i zaposlenih.

vacuum bag film factory

Od pre jedanaest godina, Kejian appearedunknown da todayand #39; s poslu Patmuj preduzeća, Kejian alwaysshowing stavovima planinar, kompanija volja stvoriti ideje u thefuturethatthought determineswealth, i determinesvalue proizvoda!

Kompanija, kao i uvek, da razvijaju nove proizvode i usluge, kao što su štednju energije, smanjenje emisija, redukcija šuma, ekološki povoljnijom i uticajniji na korisnici, sa našu stručnost i fokus promeniti svet, sa naših inovativnih proizvoda i usluga da donese svetu novu vrednost, a po povratku u procesu priznavanja klijenata!

Godinu dana nakon godine moćniji, godinu dana nakon godine bolje performanse, godinu za godinom jedinstvenija od srca, sve govori uspon determinationto uspona i padova u proteklih 11 godina. Vetar, kiše i "duga" je postala prošlosti, Kejian se popeti anotherpeakwhich isbeyond sebe!

Iako je put za penjanje je strmo, bez obzira na to kako highthe mountainis, to mogu da prestanem da tempo napretka, i bez obzira koliko će biti hardit, incan't blokirati posvećenosti s pogledom na planine. Kejian Holding-2017, počinje! Bori se!

kejian


Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.