Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Снажан и снажан Унитед, Кејиан и Јиуиуан постају стратешко партнерство у сарадњи
Dec 25, 2017

20. децембра, Кејиан Холдинг и Шангај Јиуиуан Петроцхемицал Цо. , Лтд. (у даљем тексту "Шангај Јиуиуан") најавили су да заједно раде за постизање стратешког партнера. Две стране ће блиско сарађивати у области полиуретанског лепка с водом, полиетиленског лепка за топљење и других технологија и поља примјене.

image.png

Кејиан је одувек био посвећен тражењу партнера који има водећу технологију у индустрији полиуретанског лепка на бази воде, ПУ топлог таложног лепка и других производа са независним брендом. Како би испунили празнину домаћег висококвалитетног адхезивног тржишта на бази воде који је дуго био монопол над страним робним маркама. Савез са Шангајом Јиуиуан је "три-у-три": небески меч, ставити бисере и жаде заједно, неговати исте идеале и пратити исти пут. састанак, Схетинг Цхен, ГМ Јиуиуан и Ксианпинг Цхен, техничка директорица Депресија дискутовало је о анализи тржишне оријентације, будућем изгледу тржишта и начину рада домаћег врхунског лепка за воду са Хаитао Ву, предсједником Кејиан и Зхенпинг Ху, Ксуесонг Цхен, Директори продаје Кејиан.Ву Хаитао, предсједавајући Кејиан-а, дали су кратки увод у историју развоја и будуће стратешко планирање Кејиан-а на високи ниво Јиуиуан-а, рекао је да ће двије стране водити пр укључивање "допунских предности, сарадње у иновацијама, искрене сарадње, заједничког развоја". Развијање ресурса, промовисање дубинске сарадње између двије стране у областима као што су технологија, таленат и бизнис, да би се боље и јаче и веће заједно.

Овај састанак на високом нивоу између две стране означава дугорочно стратешко партнерство између двије стране. Да би поставили добру основу за одржив, здрав и брз развој гумарског тржишта у области аутомобила, електронике, одјеће, куће и тако даље за обе стране у будућности. Отварање новог поглавља о сарадњи на наредном нивоу капитала.

О Шангају Јиуиуан

Шангај Јиуиуан је основан 1999. године , професионално предузеће се бави истраживањем и производњом, производњом и продајом лепка. Производи се углавном користе у индустрији прибора за унутрашњу опрему аутомобила, текстилне композитне индустрије и индустрије синтетичке коже, као и других индустрија. технологија индустрије ентеријера за унутрашњу унутрашњост, технологија је достигла домаћи и међународни напредни ниво. Одлични произведени технолошки производи са независним правима интелектуалне својине. Перформансе и заштита животне средине могу задовољити захтеве техничког стандарда Европе, Америке и Јапана.

О Кејиан Холдингу

Кејиан Холдинг је основан 2005. године, након дугогодишњих дуготрајних потешкоћа да постигне неке амбиције, сада је постао истраживање и развој, производња и продаја као једно од високо технолошких предузећа. Кејиан има доста достигнућа патентних технологија и напредну технологију производње . Кејиан прати квалитет опстанка, пословне филозофије са кредитом за развој. Постао је водећи бренд бутил лепка у свету. перформансе компаније имају прелазни раст од 2005. године до данас, просечна годишња стопа раста је достигла 96%. Он је акумулирао велики број висококвалитетних корисничких ресурса у аутомобилу, фиберглассу и грађевинској индустрији. Кејиан је успоставио дугорочни раст, дугорочно партнерство са водећим предузећима у индустрији.


Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.