Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Трећа презентација Кејиан продавача и квартални састанак
May 31, 2017

Трећа сесија представника Кејиан продаваца и кварталног састанка

【Новости на кратко 1】

3. презентација Кејиан продаваца

The 3rd session presentation of Kejian salesmen

У циљу побољшања говора продавца и способности елоквенције и побољшања професионалног квалитета, одељење маркетинга одржава трећу сесију презентације продајног особља како би нова снага постала интегрисана у породицу. Недавно је Кејиан продајно-презентацијско такмичење успешно одржано.

Поподне 13. маја такмичење је званично отворено у Шангају. На такмичењу, продавац је направио властите презентације, у складу са њиховим предностима. Током такмичења, продајни људи су говорили по редоследу предприступне лутрије. На крају говора постојала је оцена за продавца. Генерални директор хаитао Ву, менаџер продаје зхенпинг Ху, менаџер спољне трговине куесонг Цхен и други људи су направили коментаре на месту на мјесту и презентацију продавца. Због тога, продавци могу да сазнају своје таленте и потенцијале.

Kejian salesmen in  automotive

Ву хаитао, генерални менаџер, сумирао је такмичење након цијелог процеса. Након тога, добитницима се додељује почасни цертификат, односно генерални директор хаитао Ву, менаџер продаје зхенпинг Ху, и менаџер спољне трговине куесонг Цхен. Сврха је подстицање особља да напредује заједно. У говору је током целог поподнева дошло до девет продаваца. И ово не само да мобилише продајног говора, већ и промовише комуникацију одличног искуства у продаји. Ке јиан ће наставити да организује говорну конкуренцију продавца и побољшава способност елоквентности.

The successful close of first quarter sales meeting .jpg

【Новости на кратак 2】

Састанак продаје у првој четвртини био је успјешно затворен.

- Инспирирају самопоуздање и борбу за ново путовање

14. маја одржан је кратак састанак састанка компаније Кејиан Холдинг у првој четвртини.

На састанку је присуствовао генерални директор Кејиан Холдинга хаи-тао Ву, менаџер продаје зхенпинг Ху, менаџер спољне трговине куесонг Цхен, пословни директори округа, продајне елите, служба за купце и маркетинг.

The first quarter sales meeting

Састанак је званично отворен у 9 ујутро, на челу са Ксинг-бо Вангом, инжењером продаје. Менаџер продаје зхенпинг Ху анализирао је продају у првом тромесечју 2017. године. Нагласио је да су резултати првог квартала за 60% виши него прошле године и свјетлих тачака и недостатака посла. У другом кварталу, ми смо представили фокус опоравка продаје. Истовремено, он је предложио језгро пословања: један зависи од поуздане особе. А друга је мрежа односа. Осим тога, важно је осјећај пословног постигнућа и осјећаја пословне намјене. Одељење маркетинга треба стално побољшавати способност мрежног маркетинга и дизајнерског рада. Затим, продајна елита је објавила продају у првом кварталу и план другог тромесечја.

Kejian salesmen in construction

Ву је слушао извештај састанака окружних пословних директората и продајних елита. Затим је забележио проблеме и недостатке сваке продајне елите и давао упутства у складу с тим. Након састанка, Ву је сумирао да је у потпуности потврђен у завршетку продаје првог квартала и представио четири тачке окружних пословних директора и продајних елита: један треба да захтева све особље активног рада; Друго, продајни људи треба обратити пажњу на продају контаката. Три су у потрази за изврсношћу и доживотним учењем. Четврто, треба нагласити да би свако особље требало да има иновативно размишљање.

Иако је циљ био превише испуњен у првом кварталу, важно је задржати кризну свест. Са могућностима и изазовима коегзистирају, наде и потешкоће са нама. Надамо се да ће свака продајна елита следити кораке напред и развити заједно са Кејиан! Спустите рукаве да раде више и разведрите се!

 

work harder and cheer up

Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.