Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Razloga i rešenja za dostavljanje auto
Aug 11, 2016

2016 leta kišna katastrofe, oluje zadesiti u bilo kad, naša vozila su povezane sa prihvatiti kiše erozije test, ako auto propušta, kola će biti vrlo mokro, ali takođe je lako oblikuju, na sledeći način će uvesti puљta razloga i rešenja.

1, na vetrobranskom instalacija plastične trake ili vetrobransko staklo nije ozbiljno. Važno je da odaberete za borbu protiv starenja, velike čvrstoće stakla lepak, profesionalni lepak takođe je vrlo važno, vetrobrana zaptivanje striptiz lako za blato, tako da pravovremeno čišćenje takođe je vrlo važno.

2, vrata i pečat kontakt nije dobro, na vrata deformacije i zaptivanje striptiz kvaliteta imaju neke probleme. Vrata okolo za mozaik vodootporni lako odstupanje, ako kiљnice od ulaska u auto, molimo vas da proverite vodootporni stripu; vezivanje se javlja moći od vodootporne, butyl zaptivke da zabijem primate, obnova zaptivanje performanse, tako da je to ipak padne, kola i molim vas obratite pažnju vodootporna starenja.

3,, tamo su neki problemi u retrovizoru pečat i vrata od auta.

4, krov je ne spavaj zapečati (Napomena: može biti blokiran pristup krovu diverzija vodovodom oluja). Postoje dve vrste curenje vode, generalno gledano, jedan krov odvodnom kanalu ima brojne male pesak, prašina je dovelo do njene blokada, dva na krovu pečat "Postavi sa" shift. I zato vlasnici u doba mira treba da bude očistio redovno ne bi li stalno čist oko drenaža ritam, takođe vlasnici i ne zaboravi u obično kada auto oprati, auto-perionicu radnika sa specijalnom opremom za jet visokog pritiska poravnavanje drenaža naftovoda pravcu jet, Oduvaj mogućoj naftovoda u blatu.

5, telo je zamenjena sa Lima, zavarivanje rupa. Ako za varenje metod koji se koristi u procesu obrade lima je neprikladno, to je moguće znatno uticati na snagu u telu, što je dovelo do erozije.

6, generale kiša s neba, ali i iz dubine brojača struja, razlog je da na dnu gumica Priključite se. Ima nekoliko rupa na osnovnoj ploči, lepak ugrađen od gore navedenih, odstupanje od pozadi, kola i zemlju u stanje za direktnu vezu, kiša infiltracija vode od ispod. Ako je pod mokar, prvi bi trebalo da bude sumnjivo ovde.

Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.