Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Преглед резимеа другог тромесеја 2017. године, Одељење продаје, Кејиан Холдинг
Aug 08, 2017

Резиме из другог квартала 2017. године, Одјел продаје, Кејиан Холдинг

Немојте изгубити првобитну намеру, напорно напредовати


未命名 -1.png未命名-2.pngДана 23. јула, први дан овог састанка, сви лидери и врхунска продаја састали су се у Шангају како би сакупили резиме рада другог тромесечја 2017. године.

За Кејиан Холдинг, резиме сваког квартала у Шангају би био прекретница. Наши 22 партнера расте заједно; користите састанак као прекретницу. Били смо изненађени нашим резултатима прошлости и осјећају се сигурни јер након прекретнице имамо бржу будућност.

На састанку, свака најбоља продаја је објавила своје перформансе свог посла у првој половини године, нарочито у другом кварталу. У међувремену, постављају отворена питања и недовољна, такође планирају и организују свој посао у другој половини године. Сви лидери, као наш предсједавајући, господин Ву Хаитао, наш директор кућне продаје, господин Ху Зхенпинг, директор продаје извоза, господин Цхен Ксуесонг говорио је у преокрету. Они су афирмисали рад у првој половини године; такође анализира нашу предност у брендирању и корисничким ресурсима, истакнуо је прилику и изазов експлицитно из аспеката управљања, рада, физичке истине корпорације. Осим тога, понављају циљ посла, општи услови и кључни акценат у раду у другој половини године, поверење и одлучност запослених у Кејиан Холдингу како би завршили наш годишњи циљ рада.


未命名-4.png未命名-5.pngНа састанку се истиче да, иако смо добили савршени резултат у другом кварталу, потребно је и самопроизвођење. Континуирано обновити наше признање, побољшати себе. Даље наглашава, свако треба да има сопствену мисао и менталитет, чврсто самопоуздање, да напредује и посветити више пажње развоју квалитета, брзине и способности продаје. Поставите темеље за завршетак сваког циља и задатака годишње. Свака периодична транзиција може учинити да имамо јаснији циљ, потиснемо Кејиан Холдинг са најудобнијим статусом и подстакнемо нова изненађења и жетву. Морамо да задржимо првобитну намеру у свакој транзицији, да учинимо све што можемо да ухватимо прилику; морамо ићи руку под руку, да заједно кренемо према епохалној легенди.
Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.