Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Двогодишњи турнир Кејиана у Декингу
Apr 27, 2017

Дводневна турнеја о Кејиану у Декингу

- Карневал особља

Можете да путујете или читате, али било да је ваше тело или душа на путу.

На истом месту дуго времена људи лако могу изгубити осјетљивост коју требају бити, а ум је такође неизбежна осјетљивост. Стога, смисао путовања може бити у томе. Живот изгледа као део путовања, а за шта се брига није дестинација, већ сценографија на путу, као и расположење када погледате сцену. Такође, живот се не само муддља на садашњости , већ и песама (једу) и далеко (игра), са истомишљеним пријатељима .

Недавно је Кејиан организовао акцију "Декинг тоур", како би се оснажио осјећај свијести о тиму , како би се запослени опустили у слободно вријеме.

Напокон, ми смо стопирали на аутобус који је везао за Декинг, започео је двогодишњи обилазак декинга. Након 1.5 сата, стигли смо у Декинг. На путу смо ми лаули, у овом тренутку смо посебно опуштени. Са свих аспеката, можемо осетити благостање које Кејиан доноси свима.

新市 古镇 .јпг

新市 古镇 1.јпг

吟仙亭.jpg

吟 仙 亭 .јпг

Нови град који се помиње у поезији је Декинг. А Баиду каже да је порекло највећег приобаља и важне комерцијалне луке на Гранд Цаналу у Пекингу и Хангжу. Успостављен 1200 година, био је просперитетан од давних времена, са простом атмосфером и богатом древном културом.

 

Ксиазху језеро

Након посете новом граду, идемо у језеро Ксиазху поподне.

Водно подручје језера је свега 3,4 квадратна километра, а има више од 600 великих и малих острва који су расути на простору за 36,5 квадратних километара. Посетимо централно језеро и три главна острва водом. Водимо брод до лабиринта моцаре, Баи Лузхоу и острва Таохуа. Осећамо бескрајну удобност "На сјеверу и југу од скромне викендице , а галеби се свакодневно флоцкују, са нежном ријеком"; безбрижност и садржај " Егретс слободно лети испред планине Ксисаи, а рибе дебелог мандарина весело пливају у ријеци, уз цветове брескве " и природно откриће " Када туши падају у сумрак, ријека прелива; усамљени брод на путу трајекта лебди ".


下 渚 湖 .јпг

下 渚 湖 1.јпг下 渚 湖 湿 地 1.јпг白 鹭岛 .јпг


Моган Моунтаин

Следећег дана је много тежак у поређењу са првим даном, па смо устали рано ујутру. И укрцали смо се у аутобус на 286 закривљеном планинском путу Моган. Прелазимо на следеће место, не можемо да помислимо: "Не постоји киша, али зелени крајолик је довољно дебео да мокри одећу." Пењање на врх планине и погледом на планине "одабира хризантема испод источне ограде и гледајући горе, онда смо видели јужно брдо. Дивно је ", појавио се отворен и јасан осећај. Видевши како се Мои концентрише на прављење мача, појављујемо се очекивањем мача, као "мачевом мачем десет година, али блек сечиво се није користило."

莫干山 .јпг

莫干山 1.јпг

莫干山 2.јпг

武陵 村 .јпг武陵 村 1.јпг

Сретно вријеме је увијек превише брзо, и вријеме је да се вратиш. Оставили смо отиске и смех у Декингу.

Тура Декинг не само да обогаћује наш слободан живот, већ и породицу чини хармоничнијом. И осјетимо топлину и љубав према Кејиану, како бисмо побољшали нашу кохезију, а наш тимски дух је у потпуности демонстриран. На крају, сви се посвећују раду са већим ентузијазмом!


Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.