Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Откривање Тајне битумена (други део)
Mar 26, 2018

СБС Модификатор асфалта: нови тип инокулираног асфалта

Због сложене структуре и високог водонепропусног захтјева модерне градње, модификатор асфалта СБС појављује се како захтијевају вријеме када се природни асфалт тешко користи. Суштина модификације асфалта СБС је повећање стабилности, механичких особина и отпорности старења асфалта помоћу додавање СБС гуменог материјала на пластични асфалт.

201802061545541736.jpg

Везивање - састанак асфалта и бетона

Асфалт и бетон су пар прешутних партнера у савременим хидроизолационим системима. У течним модификованим асфалту, издувним ваздухом, инфилтрирати у неуједначене поре бетонске површине, правити асфалтне и бетонске жлебове за чврсту физичку закивање и деловати заједно са дисперзионом силом и хемијске везе између себе. Шкарање и уклањање отпорности на спољашње силе, дуготрајне чврсте чврстоће. Чврста адхезија формирана између модификованих асфалтних материјала под дејством температуре и притиска помаже у формирању континуираног и потпуног водонепропусног слоја који може ефикасно штитити зграду од оштећења воде.

Конкретна пукотина - сведочење рођења основе пнеуматика

Када је бетон блиско повезан са асвалтним завртаним материјалом, температура, оптерећење и неуравнотежено наслагање чине пукотине на површини бетона и даље настају и представљају пријетњу водоотпорном слоју. Након што се бетонска површина пукне, пукотине ће се проширити на чврсто спојени хомогени слој водонепропусног материјала и евентуално га извући. Међутим, ако је гума ојачана усред модификованог асфалтног лима, оштећење водонепропусног слоја узрокованог нултим преломом продужетка може бити добро отпорно. Фетална база са затезном чврстоћа може спријечити ширење пукотина и учинити водонепропусну структуру функција.

Старење - трка са временом

Поред конкретних пукотина, сви водоотпорни материјали имају заједнички "природни непријатељ" - старење материјала. Када је асфалтни материјал дуго времена изложен температури, светлости и ваздуху, површина ваљка постаје тврда и крхка. Одлична модификација може значајно побољшати особине асфалта, осигурати дебљину водонепропусног слоја и поставити заштитни слој, а избегавање излагања је неопходна мјера за одлагање старења.

Пропуштање - казна против науке

Међутим, с обзиром да конкуренција на тржишту хидроизолације улази у бијело вруће степен, тржишно понашање које крши основна начела асфалта наставља се: Да би се смањио трошак, велики број грађевинских пројеката користе безвременску танку модификовану асфалтну мембрану као главну водонепропусну слој, због неуспјеха да се спречи прелом нултог продужетка, не може се избјећи цурење. Да би се задовољила потреба у периоду изградње, цементни малтер се користи као везиво ваљака, који не само губитак природне адхезије асфалта, али такође проширује ризик од нултог елонгационог прелома слоја малтера. На влажном радном месту, због контаминације екструдираног малтера, површина капе покривеног материјала не може бити чврсто везана, па се цјелокупни водоотпорни слој не може формирати континуирана и потпуна баријера, а цурење зграде долази с времена на време. Ово је такође неизбежна казна за кршење научних принципа.

timg (11).jpg

Систем хидроизолација: будите љубазни према зградама, хидроизолација није тако једноставна

Изградња водонепропусне је свеобухватна примењена наука. Комплексна архитектура, варијабилни архитектонски стилови, различити геолошки, хидролошки и климатски услови, материјали и методи морају бити прилагођени локалним условима. Од одабира сировине, развоја производа, верификације апликације, контроле квалитета, консултанта продаје, логистичко снабдевање, инжењерска изградња за одржавање после одржавања. Свака веза мора се озбиљно схватити, користећи системско размишљање, системске производе, системску технологију, организацију система и професионално особље за рјешавање проблема хидроизолације.


Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.