Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Vodootporni napomena strast materijala
Jul 14, 2016

2016 je kišna sezona, ako tvoj krov vodootporni rad nije na mestu, je vezan za probleme da tvoj život i mi ćemo biti na krovu vodootporni materijal za svoju analizu, kako napraviti dobar posao na krovovima vodootporno.

U ovom trenutku, zajednički krov vodootporni strast materijal uglavnom je dve kategorije pokreta je izmenio asfalt vodootporni strast materijala i polimera vodootporni strast materijal. Modifikovani asfalt, asfalt, hidroizolaciju materijala kao što su Samolepljive, Samolepljive hidroizolaciju membrana, i tako dalje. Polimer Vodonepropusnost materijala, kao što su TPO kalem, PVC kalem, smotane itd EPDM.

Vodootporni prakse i pitanjima potrebna pažnja strast materijala krova

1, Coiled vodootporni sloj Izgradnja bi trebalo da bude u zidarstvo, instalaciju opreme, Pajping itd.;

2, pločice sa različitim obuhvati kućišta, trebalo bi da prvi fiks na niskim, redosled prvi dalekoj prošlosti

3, u prodavnici singl krst, trebalo je da prvi namaz na lokaciju gde voda je relativno koncentrovane, prema elevaciju da ostvari od nisko srednje, površine i površine od materijala trebalo da počne da legnem na pod, tako da se kalem u pravcu kretanja.

4, kalem paralelne grebena pločice, dužoj ivici krug ne manje od 70mm, kratka strana nije manje od 150mm, na kratku stranu susednih para kalem pio zglobova trebao biti sinhronizovana, ne manje od 500mm, kako bi osigurali širina lista u krilu i utiranje pravo, kupuju palice materijal bi trebalo da iskoči označavanja;

5, nagib više od 25% Lučno krov i krov na padini pod krovom, treba da pokušaju da izbegnu kratku stranu krilu;

6, pločice, zvuka sloj treba da bude suvo, od večeri da se ujutro na suncan dan ili oko 1-2h, 1m 2 membrana okvirne.

Skladu sa zahtevima krovovima vodootporni, naše preduzeće i proizvodnja na GORNJU seriju najbolje-self-adhesive asfalt sklupcana materijal vodootporna materijala, ovaj proizvod je Samolepljive membrana gumeni materijal, odličan učinak u zaptivanje vodootporni, vazduh stezanje i buke. Svoje proizvode nisu izleиenim i odličan elastične deformacije svojstva, čime bi bolje smanjenje buke. Samolepljive asfalt kalem zgodno aplikacije i ekonomske uštede, performanse HIDROIZOLACIJA i Zvučna izolacija je odlična, vrlo je lako da koristite proizvode na krovovima.


Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.