Dom > Novosti > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Национална конференција о конференцији за хидроизолацију и изолацију у Наннингу, Гуангки је успјешно закључена
Jun 01, 2018

Конференција о конференцији за хидроизолацију и изолацију технологије успешно је завршена у Наннингу, Гуангки   20. маја . Састанак је организовао Посебни комитет за хидроизолацију и изолационе материјале одељења за грађевинске материјале из кинеског силикатног друштва и Института за водоотпорне материјале из Сузхоу Института за грађевинске материјале. Ова тема је већ двадесета сесија! Са темом "иновативне технологије, остварујући будућност", ова сесија ће истражити нове производе и нове технологије индустрије за хидроизолацију и заштиту топлоте у земљи и иностранству и промовирати побољшање квалитета производа и инжињеринга хидроизолације, спречавања цурења и изолације. Конгрес је позвао корејске стручњаке за хидроизолацију како би размијенили нову водонепропусну технологију непропустљивости за цурење у Јужној Кореји, а нео процесу.Кејиан Холдинг као суорганизатори присуствовали су овом догађају.

image.png

Професор Шен Чунлин предсједавао је церемонијом отварања. Цху и Ки, предсједавајући филијала Грађевинског материјала кинеског силикатног друштва, Професор Ву Ксиангген из Технолошког истраживања технологије хидроизолације на Универзитету за науку и технологију у Сеулу, Јужна Кореја, и лидери владиних одјељења на свим нивоима су говорили респективно.

image.png

Професор Шен Чунлин, стручњаци који су учествовали у водоснабдевању и представници предузећа разрадили су своју нову технологију из својих области, истичући смер развоја малих и средњих хидроизолационих предузећа. Ли Ксуезхи, пројекат   директор Кејиан Холдинга одржао је уводни говор о "Кејиановој новој генерацији водоотпорно решење за одржавање", који је у последњих 13 година дијелио искуства и искуства из области лепила за бутил. Као релативно велики произвођач бутил заптивних трака у овој индустрији, ми смо имају одговорност и обавезу да воде развој индустрије, кроз наше напоре да дају свој допринос узроку хидроизолације, и надамо се да ћемо радити заједно кроз размјену напора за напредак, Да би се постигао даљњи развој водонепропусне индустрије скоковима и границе.

image.png

Конференција за размену има штанд за конференцију да додају лепу, истовремено и индустрију да изгради мост сарадње и комуникације. Састанак је позвао домаће и стране хидроизолационе и изолационе материјале и предузећа узводно и низводно, укључујући сировине, производну опрему, грађевинску опрему и друге снабдеваче, изложбу нове технологије, нове системе на лицу места, како би постигли довод и потражњу за снабдевањем. Држање са полимерним бутилним тракама , бутилним гумом заптивке , бутилом за флешовање и сл. Изложбом дебљина , Бутил адхезив је нови врхунски производ, јер су његове супериорне водоотпорне карактеристике заптивања топло потражиле сви учесници. Професор Схен Цхунлин такође   дођите до изложбеног простора Ке Јиан Холдинга да бисте посетили водич.

2.jpg

бутил лепак


1.jpg

бутил заптивна трака


Главне карактеристике производа:

1 , Стаклена влакна од алуминијске фолије

Ø Уштеда енергије и заштита животне средине (алуминијумска фолија може рефлектовати сунчеву светлост и смањити унутрашњу температуру).

Ø Висока затезна чврстоћа, слиједи (стаклена тканина повећана затезна чврстоћа).

Ø Антикорозија, одлична отпорност на старење (неоргански материјали од стаклених тканина, јер се не деградирају, тако да вијек трајања може бити до 50 или више.

2 , тканина

Ø Отпорност на затезање, следећа.

Ø Фина превлака (одлична адхезија боје).

Ø Побољшати укупну трајност крова.

3. Еластична трепћућа трака

Ø Могућност проширивања основне површине (за неравне и неравне основе може бити спојена).

Ø Анти-истезање (површинске боре имају 300% издужење од истезања).

Ø Анти-седиментација (само самолепилни лепак има растезљивост од 500%).

Ø Прикладна конструкција.

image.png

Inače

Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.