Kategorije proizvoda
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Силиконски лепкови произвођача заптивних маса у Кини

Силиконски лепкови произвођача заптивних маса у Кини

Силиконско лепило заптивање је једнозначно и неутрално заптивно заптивање. Са одличном адхезијом на већину грађевинских материјала без прајмера, може се користити у свим временским условима. Теснилни материјал постаје еластомер након очвршћавања ...

Pošalji upit Ćaskanje sada


1. Опис

Силиконско лепило заптивање је једнозначно и неутрално заптивно заптивање. Са одличном адхезијом на већину грађевинских материјала без прајмера, може се користити у свим временским условима. А заптивач постаје еластомер након очвршћавања.


2. Упутства

  Површина наношења мора бити чиста и сува. А подручје примјене може бити метали, пластика, боје или бетонске површине захтијевају примарну примјену с силиконским прајмерима. Маскирне глатке површине за поједностављивање чишћења и одмах уклоните након наношења заптивача. Такође, применом исправног прајмера у подручју примене. И помоћу одобреног шипка или прекидача веза испод заптивача. Постављање заптивача на 1/8 "минимално 3/8" максималне дубине, и осигуравање да се заптивач добро споји са спојевима. Постављање паковања у пиштољ за резање и одрезивање металне траке и замена млазнице за пиштољ за орошавање, примењено у року од 20 минута.

Напомена: На спецификационом листу Силицоне Спец неискориштени заптивач треба чувати на сувом месту најмање 27 ℃ (80 ℉). И употребљавајући заптивач пре истека рока трајања који је наведен на контејнеру.


Hot Tags: Силиконски лепкови заптивне масе у Кини, Кина, произвођачи, добављачи, купују, јефтини, висококвалитетни, цене, најбољи, у Кини
Srodni proizvodi