Dom > Сервис
Сервис
Контактирајте нас

Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., Ltd

Adresa: Br., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Vu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

Email:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Vu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Кејиан Холдинг је успоставио релативно савршену продајну мрежу и системе за складиштење, основао продајну компанију у Северном и логистичком центру, има групу одличних технологија, одговарајући сервисни тим. Сервис је подељен на три нивоа:


Пре-сале услуга

Пре продаје производа, продаје реп. требају представити производе купцима по наруџбеницима састанака, одлазак од врата до врата и слање писменог писма, одговарање на консултације потрошача и снимање. Да би помогли купцу да изабере одговарајући производ.


Услуга куповине

1) Особље пословне јединице треба озбиљно извршити уговоре и разумјети употребу производа компаније. У међувремену, неопходно је правовремено, прецизно и безбедно слање производа на одређене локације купца. Пажљиво слушање и снимање података је потребно.

2) Уколико је потребно, ситуацију извршења уговора треба вратити клијенту, укључујући промену услова производа, које треба ускладити са релевантним људима и купцима.


Након продаје

1) Персонализована служба за кориснике. Победјујемо конкурентску предност изградњом задовољства купаца и лојалности клијената, и благовремено објављујемо маркетиншку стратегију компаније и сродне политике, такође вриједно и рјешавамо жалбе купаца.

2) Правовремен сервис. Одговарамо у року од 24 часа након што добијемо повратне информације о квалитету купаца и пружимо подршку на лицу места у року од 48 сати по посебним захтевима.

3) бесплатни технички савети и услуге. Помажемо корисницима да реше проблеме у изградњи путем телефона или демонстрација на терену, итд.


Copyright © Kejian polimer materijala (Shanghai) Co., D.o.o. sva prava zadržana.